søndag 17. juni 2012

Maratonveke og Molden Opp!

For ei fantastisk veka me ha hatt no! Måndagskvelden var det avslutning på Krudlalaget. Malene er med i eit barnekor der dei syng gamle "stev" og viser. Før var det så vidt ho torde å opne munnen sin, men måndag song ho åleine for mange publikumarar! Stolt mamma! Og mange andre flinke born song både åleine og saman med andre! Tysdag var det avslutning i barnehagen; ute med grilling og litt sang. Koseleg for både store og små!
Onsdag var det duka for sommaravslutning på skulen i Parken. Jammen er me heldige som har ei så fin utescene som Parken her i bygda! Det er ein fin samlingsplass for alle foreldre og barn når det trengst, og så er det ein fin plass å samle berre vaksne når det skal vera festar der. Jungelløypa som ligg der er fantastisk aktivitet for alle barna våre! Så samla sett er me heldige som har Parken!:)
Torsdag hadde Frode bursdag, men det vart ikkje feira på nokon anna måte enn at me laga oss godt taco-middag og is til dessert! Me får heller slå i saman feiringa når Emil har bursdag på jonsokafta. Er liksom ikkje det same å feire bursdagar lenger for oss vaksne... Men det er jo alltid stas for ungane då. Han fekk docking-stasjon av oss og vart veldig fornøgd med det! For kva skal ein finne på til ein som har det han treng, eller kjøper det han vil ha...? Gode tips mottas med takk, for dei kan brukast til neste år!!
Fredag vart ein fin avslutning på veka med grendacup i ballbingen for Bruflat-feltet. Me samlast fleire familiar, delte inn lag på tvers og spelte litt fotball! Knallmoro og kjempesosialt! Etterpå grilla me og kosa oss! Kan anbefalast og gledar meg allereie til neste år!! :) De veit det kriblar i beina til ein "gamal" fotballspelar når ho knyter på seg fotballskoa, ser ballen ligge klar på midten og me blir inndelt i lag! Kjappheiten er ikkje slik den eingong var... Så dette var eit heilt overkommeleg nivå! :)
Laurdag var den STORE dagen i Luster kommune! "Alle" skulle til Molden. Molden Opp er eit kjempearrangement! Heile bygda snakkar om det og ivrar til å stille opp så dette er noko som har slege an! Moro å sjå at folk trenar for å klare å gjennomføre det 7km lange motbakkeløpet fleire veker på førehand. Det er bra for folkehelsa og humøret på innbyggarane i kommunen!! Supert!! Eg, Malene og Anja var med på laurdag. Gutta boys var heime, men Frode vil gå opp ein anna dag. Vil prøve meg ein dag utan ungar for å sjå kor lang tid eg hadde brukt... Er no litt moro å konkurerre med seg sjølv! :)
På toppen var det surt og kaldt, men Malene var SÅ stolt over å ha klart å gått heile den lange vegen!! Me hadde ein kjempefin tur alle saman! Frisk luft, skog og mark gjer noko med folk! Alle smilte og var så blide!
Me er heldige som bur her, midt i svingen, og kan berre ta oss ein tur til Molden ein laurdag eller ein tur til Feiga med båten ein søndag...
No er me klare for ei ny veke, og saman med barnehagen skal me inn og sjå på cruiseskip på Skjolden i morgon! Det blir moro! Mange opplevingar får me i landets beste kommune!! :)

Anne Merethe


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar