søndag 26. august 2012

Søndagskos

Søndag. Greitt vèr. I alle fall opphaldsvèr. Kva skal me finne på. Frode har arbeidshelg... Me andre vil på fjelltur. Men i kva retning skal me gå? Oppover, bortover, langt, kort, i bil fyrst eller gå frå døra... Det vart bil fyrst, opp i Engjadalen. Så tok me med oss sekken; med nista vår, ein New Energy-sjokolade på deling, fire nektariner og litt drikke og starta og gå framover til Navarsete. Fin tur, som ikkje er bratt, men som fremjar lyst til å vera ute blandt både ungar og vaksne. Det er viktig! Me gjekk over bruer, var bukkene Bruse, brukte ei bru til scene slik at me dansa oss over, plukka litt blåbær, såg ein frosk, song på engelsk og norsk.. prata og kosa oss! :) Sauene vart veldig glade for at me kom, og dei ville gjerne sjå kva me hadde i sekken. Me fann oss ein veranda og tok nista vår der me. Utan for nærgåande sauer. Dumme dyr. (Som tidlegare nemnt...)
Det var ganske blautt oppi høgden i dag, så det var gjørmete og skittent. Men me dusja og bada oss då me kom nedatt. Så hjelpte Anja meg og lage bolledeig, og Malene hjelpte til med å bake ut bollane. MMmm.. Godt med litt kos på ein søndag.

I går var det regn og ruskevèr så då hadde me oss ein handledag på Kaupanger og i Sogndal. Der kjøpte me mellom anna lerret som ungane kunne få måle på. Så det har me dreve med i dag òg! :) Fin, fin søndag! Og klare til ei ny veke! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar